«Школа кулінара»
Заняття клубу «Школа кулінара» за підтримки БФ «Родина» на тему: «Важливість правильного сніданку для людини» з учнями 6-9 класів.
Мета: популяризація основ здорового способу життя школярів, раціонального харчування.
Учні спостерігали за виготовленням хліба та булочок з висівок та пшеничної каші. А також діти скушкували готові кулінарні вироби, а саме: хліб з паштетом основою якого є соняшникове насіння.
Еще записи по теме
- Створено інформаційно-просвітницький куточок на тему «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас»
- День захисника України - свято, що відзначається 14 жовтня
- Студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка завітали до школи-інтернату
- Виставка робіт народних майстрів Тернопільщини
- Відзначення Дня Матері і Міжнародного дня сім’ї
- Проведення екологічної екскурсії «Дерева, які лікують»
- У школі проведено збори