«Школа кулінара»
Заняття клубу «Школа кулінара» за підтримки БФ «Родина» на тему: «Важливість правильного сніданку для людини» з учнями 6-9 класів.
Мета: популяризація основ здорового способу життя школярів, раціонального харчування.
Учні спостерігали за виготовленням хліба та булочок з висівок та пшеничної каші. А також діти скушкували готові кулінарні вироби, а саме: хліб з паштетом основою якого є соняшникове насіння.
Еще записи по теме
- Проведений тиждень права
- Замовлення підручників
- Зустріч учнів школи з головою Тернопільського УТОГ
- До учнів школи-інтернату завітали гості з молодіжної організації «Пласт»
- Рекомендації МОЗ щодо навчання з 1 вересня
- Відбулося засідання батьківського всеобучу
- На фестивалі #povirusebe2020 були представлені роботи з алмазної мозаїки